Kost

​I hverdagen har vi fokus på at tilberede og tilbyde de unge en næringsrig og varieret kost og har et særligt fokus på at begrænse indtaget af sukker i hverdagen.

De unge kan ønske madretter lagt ind i madplanen, som vi laver for en uge af gangen. Der spises aftensmad i fællesskab ca. kl. 18.

De unge deltager, i det omfang de kan, i tilberedning af aftensmaden. Dette gøres i tæt samarbejde med en voksen, som hele tiden tilpasser krav efter den enkelte unges formåen. Formålet er, at de unge lærer om kost, husholdning og oplever glæden ved hjemmelavet mad. Samtidig er det vores erfaring, at madlavning er en god ramme for det miljøterapeutiske arbejde, hvor de unge får mulighed for at øve mange forskellige kompetencer samtidigt.

Ved aftensmaden er de voksne altid til stede og nærværende ved måltidet og bestræber sig på, at skabe en god og hyggelig stemning for alle unge.

​VIP Huset ApS

CVR: 34459541

Englandsvej 27

2300 København S​

Ring på: 24 41 48 22

Skriv på: liv@viphuset.dk