​Misbrugsbehandling

​​Enkelte unge i VIP Huset kan være forbrugere af rusmidler i mindre og svingende omfang. Hvis en ung indskrives med et aktivt misbrug, vil det være et krav ved visitationen, at den unge starter op i ekstern misbrugsbehandling snarest muligt. Skulle en ung udvikle et misbrug under indskrivningen i VIP Huset, vil vi forsøge at motiverer den unge til at opstarte i ekstern misbrugsbehandling.

VIP Huset tager de unges forbrug af skadelige stoffer meget alvorligt og arbejder altid aktivt på at mindske et eventuelt misbrug mest muligt. Ud over et tæt samarbejde med misbrugsrådgivningen, foretager vi selv misbrugstest af de unge ved behov. Enkelte unge kan f.eks. have behov for, at vi tester dem ugentligt for at forebygge tilbagefald. Testningen foregår i et samtykkende samarbejde med den unge.​

​I VIP Huset arbejder vi bevidst forebyggende med de unges forbrug af rusmidler. Vi har fokus på at skabe en forandring og se på de problemer, der ligger bag misbruget.

Det er under ingen omstændigheder tilladt at have stoffer eller alkohol i huset. Hvis en ung skulle komme hjem i påvirket tilstand, er den unge henvist til at opholde sig på eget værelse, indtil den unge ikke længere er påvirket. Dette håndhæver vi, for at skærme de andre unge i huset bedst muligt.​

VIP Huset ApS

I VIP Huset har vi et forstående og accepterende menneskesyn og vi bestræber os på at møde den unge med et ønske om at forstå bagom adfærd.

​Vi tror på, at den unge altid gør sit bedste.

Læs vores privatliv– og databeskyttelse i VIP Huset - klik her

Find os

VIP Huset ApS
Englandsvej 27
2300 København S